Nyheter inom burgarvärlden [Augusti 2018]

Vi hjälper dig att hålla koll!

14 augusti 2018
Nyheter inom burgarvärlden [Augusti 2018]

Sommarhettan må ha varit paralyserande för vissa, men inom burgarvärlden har det varit full rulle sedan vårt senaste inlägg förra månaden. Så vi samlar dem alla här i vår nyhetssammanfattning. Här kan du läsa alla tidigare inlägg inom samma ämne.

 • 8ft Burger öppnar en popup-restaurang på Skrapans innegård den 17 augusti, och håller öppet till den 16 september. Missa inte vår tävling där du kan vinna gratis hamburgare i en hel månad till dig och en vän, samt andra vinster till vår premiärkväll.
 • Bastard Burgers (5/5) serverar ju specialburgare i augusti och september under Burgerdudes Takeover 2018 i Boden, Gävle, Luleå, Piteå, Stockholm, Sundsvall, Uppsala och Östersund. De ska ju som sagt öppna i Karlstad (våren 2019) och i Gränbystaden i Uppsala (december). I början av 2019 kommer de även att öppna en stor restaurang i Umeå, och en liten fågel har viskat att det kommer ännu fler nyheter inom kort.
 • Hamburgarstugan (2/5) stängde sin restaurang på Odengatan i Stockholm, men ska nu göra revansch i Stockholm City. Deras tredje restaurang på S:t Eriksgatan 103 öppnar torsdagen den 23 augusti, och då ger de bort gratis hamburgare till alla mellan 11-14. I september 2018 ska de även öppna i Bromma.
 • Hamburgeriet (4/5) på ICA Vallby i Västerås ska snart öppna en till restaurang, denna gång i Kopparlunden med namnet HMBRGT. Restaurangen kommer att vara 200 kvadratmeter stor, och öppningen sker i början av 2019.
 • Jureskogs (3/5) ska öppna sin andra restaurang i slutet av augusti, denna gång på Sveavägen 49 (korsningen Sveavägen/Tegnérgatan) i Stockholm. Planen är att öppna ytterligare en restaurang i år och fem nästa år, så vi ser fram emot fler nyheter av denna sort framöver.
 • Käk (2/5) har stängt sin restaurang i Örebro. De stängde ju även restaurangen i Sundbyberg för ett år sedan, så nu har de endast öppet i Hornstull.
 • Phil’s Burger (4/5) öppnar sin nionde restaurang i Mörby Centrum denna vecka. Vi skrev om detta redan i januari, så det är kul att de äntligen är igång efter lite förseningar!
 • Shiso Burger (3/5) har nu öppnat sin restaurang i Malmö. De har sedan tidigare restauranger i Berlin, Hamburg och Paris, och vi gillar verkligen deras asiatiska influenser. Vi har passat på att lägga in dem i vår topplista för staden.
 • The Border (3/5) på Södermalm öppnar snart sin andra restaurang i Stockholm, denna gång på Kungsholmen. Adressen är Hantverkargatan 36 och de skulle egentligen ha öppnat redan i slutet av juli, så vi gissar att det är premiär snart!
 • Shady Burgers i Lund och Sölvesborg ska snart även öppna i Halmstad, på Köpmansgatan 13. De ligger högt upp på vår Att göra-lista, så vi måste se till att besöka dem snart.
 • Vigårda (2/5) i Stockholm, Göteborg och Malmö ska snart öppna nya restauranger i Västerås (Gallerian Centra) och Kalmar (Affärshuset Kvasten). De öppnar i Västerås i höst, och i Kalmar under våren 2019.

Om du tycker att vi har missat någon viktig nyhet så får du väldigt gärna höra av dig till oss!

Topplistor

Sociala medier