Vi hjälper Roy Nader att hitta Stockholms bästa burgare

Åtta burgare på en dag - allt för konsten!

17 juni 2021
Vi hjälper Roy Nader att hitta Stockholms bästa burgare

I början av juni hjälpte Toby och Selin på Burgerdudes Roy Nader i hans pågående jakt på Stockholms bästa burgare. Eftersom vi har recenserat cirka 170 burgarrestauranger i Stockholm (och fler än 250 i Sverige) så kändes det passande att hänga med på hans resa!

I de första två avsnitten har han besökt totalt sju favoriter, som Funky Chicken Food Truck, The Wagon Burgers & Brews, NYC Burger, Jett’z Burger, Burger Mansion, Babas, BAP – burgers & pastrami och Franky’s. Vi älskar ju att äta burgare, så vi bestämde oss för att besöka sju ställen på en dag – och åt totalt åtta hamburgare! Det blev en minnesvärd dag, och det var riktigt kul att få visa upp några lite mer okända burgare från restaurangernas hemliga menyer.

Burgarna vi åt var Cheesus från Bun Meat Bun, Triple Smash och The Original från Barrels Burgers & Beer, The Dry-Aged Burger från The Border: Burgers vs Burritos, Cheesy från Moe’s Burger, Cheeseburger från Bram’s Burgers, Flimpy från Flippin’ Burgers och Prince från Rockin’ Grill.

Kolla på videoklippen här nedan, och missa inte våra aktuella topplistor här. Vi kommer ju även att uppdatera vår lista med Sveriges bästa burgare i höst, så det är spännande att se hur konkurrensen tätnar i Stockholm.

Vi ser fram emot att följa Roys fortsatta jakt på Stockholms bästa burgare!

Youtube-video

Topplistor

Sociala medier