Nyheter inom burgarvärlden [Juli 2019]

The Burgerdude 2.0! George Motz! Curbside!

30 juli 2019
Nyheter inom burgarvärlden [Juli 2019]

Solen har brassat på riktigt ordentligt den senaste veckan, och vi njuter för fullo av vår korta sommar. Men det har inte hindrat oss från att leta rätt på alla viktiga burgarnyheter, så här kommer allt det senaste sedan inlägget förra månaden. (Och här kan du läsa alla tidigare inlägg inom samma ämne.)

  • Barrels Burgers & Beer (5/5) anordnar Stockholm Beer Fest 2019 den 30-31 augusti på Smålandstorget (samma plats där vi anordnar Stockholm Burger Fest). Vi står för burgaren – The Burgerdude 2.0 – och kommer även att finnas på plats fredagen den 30 augusti. Kom förbi och säg hej!
  • Bastard Burgers (5/5) har öppnat sin 22:a restaurang (i Gallerian i Stockholm) sedan vårt förra inlägg, och har även meddelat att de ska öppna en andra restaurang i Örebro (i Marieberg Galleria), i Nässjö (Fenixgallerian) och Skärholmen i Stockholm. Tidigare presenterade städer är är Eskilstuna (hösten 2019), Göteborg/Mölndal (januari 2020) och Stockholm (Åkersberga i sommar, Södermalm i oktober och Väsby Centrum i slutet av 2019). Bastard Burgers har just nu 22 restauranger, i Boden, Falun, Gävle, Karlstad, Kungälv, Luleå, Norrköping, Piteå, Skellefteå, Stockholm X 6, Sundsvall, Umeå, Uppsala X 2, Varberg, Örebro och Östersund.
  • Bores Gatukök (4/5) har tre ställen i Stockholm (ett i Vallentuna och två på Sveavägen). Det är tidigare känt att de snart ska öppna i Linköping (på Erdtmans Gata 7), och nu är det också klart att de även öppnar ett gatukök i Uppsala – utanför City Gross i Boländerna. Lanseringen är redan planerad till september!
  • Brödernas (3/5) i Stockholm och Visby öppnar sin sjunde restaurang i höst, denna gång vid Östermalmstorg i Stockholm. Planerna på att ha 20 restauranger i Sverige går framåt, men vi undrar lite när de ska ta nästa steg ut i landet.
  • Curbside (3/5) har haft en foodtruck i många år nu, och snart öppnar de sin första riktiga restaurang i ett nybyggt hus vid Torsplan i Hagastaden/Vasastan i Stockholm. Vi ser fram emot att testa dem igen snart. Det var några år sedan sist!
  • George Motz – en av världens mest inflytelserika burgarexperter – kommer till Stockholm den 28 augusti. Mer information kommer snart, så håll koll på hans Instagram-flöde.

Sedan vårat senaste nyhetsinlägg har vi recenserat Hornstulls Burgers & Grill i Stockholm, D’Burgr i Uppsala, Naughty BRGR i Helsingfors och Mott Street i Chicago. Totalt har vi publicerat 373 restauranger från 54 länder.

Om du tycker att vi har missat någon viktig nyhet eller har något spännande att berätta så får du väldigt gärna höra av dig till oss!

Topplistor

Sociala medier