Nyheter inom burgarvärlden [Mars 2020]

En minst sagt omtumlande månad!

31 mars 2020
Nyheter inom burgarvärlden [Mars 2020]

Alltså, det känns som att mars aldrig tar slut. När var det ens februari egentligen? Denna månad har varit minst sagt omtumlande, på ett globalt plan. Restaurangbranschen har drabbats riktigt hårt, och därför har vi startat initiativet ”Stötta burgarsverige” där vi uppmärksammar restauranger som underlättar för sina kunder under dessa tider med COVID-19.

Vår burgarfestival Stockholm Burger Fest 2020 hänger i luften just nu, och vi har även beslutat oss för att avvakta med att publicera recensioner under den närmaste tiden så att våra omdömen inte bidrar till ekonomisk instabilitet. Vi vet ju hur mycket detta påverkar folks liv, och som ni kan se nedan så har två burgarställen redan stängt på grund av coronaviruset.

Men allt är inte becksvart, utan det finns en del ljusglimtar i burgarvärlden med nyöppnade restauranger. Så vi går igenom månaden som gått med så gott mod vi kan! Här är allt som skett sedan vårt inlägg för februari. (Och här kan du läsa alla tidigare inlägg inom samma ämne.)

Sedan vårt senaste nyhetsinlägg har vi recenserat Prime Burger Company och Curbside Stockholm (uppdaterade recensioner) i Stockholm samt Bro Burger Bar i Gävle. Totalt har vi publicerat 411 recensioner från 56 länder, och vi hoppas på att återuppta recenserandet så fort vi bara kan!

Om du tycker att vi har missat någon viktig nyhet eller har något spännande att berätta så får du väldigt gärna höra av dig till oss!

Topplistor

Sociala medier