Nyheter inom burgarvärlden [februari 2019]

Så många nyheter!

27 februari 2019
Nyheter inom burgarvärlden [februari 2019]

De sista stapplande dagarna av februari är här, och är det lite vårvibbar vi känner av just nu? Vi håller tummarna för att vädret håller i sig. Förutom irrväder så har det även hänt en del inom Sveriges burgarvärld, så här kommer vår sammanfattning av den senaste månaden.

Här kommer nyheterna sedan vårt senaste inlägg förra månaden i ett samlingsinlägg. Här kan du läsa alla tidigare inlägg inom samma ämne.

  • Bastard Burgers (5/5) expanderar vidare. De öppnade sin fjortonde restaurang för några veckor sedan, denna gång i Umeå. De kommer även att öppna i Varberg i början av april (på Östra Vallgatan 89 (Lorensbergstorget), mittemot ICA Kvantum). Under sommaren öppnar Bastard Burgers även i Åkersberga utanför Stockholm, samt i Solna Centrum precis norr om centrala Stockholm. De har även utannonserat lanseringar i Norrköping (slutet av mars), Karlstad (våren 2019), Kongahälla (mars 2019), Falun (våren 2019), Södermalm i Stockholm (oktober 2019) och Mölndal utanför Göteborg (januari 2020). Bastard Burgers finns redan i Boden, Gävle, Luleå, Piteå, Skellefteå, Stockholm, Sundsvall, Uppsala, Örebro och Östersund.
  • Bra Hak (4/5) i Västerås öppnar snart ”Lilla Bra Hak” i sprängkiosken på Emausgatan, i norra delarna av staden. Öppningen sker under våren. Härligt med fler grymma kioskburgare, tycker vi!
  • Brödernas by BankOmat (3/5) öppnade nyligen sin andra restaurang i Stockholm, denna gång i Sickla. De finns redan vid Liljeholmskajen i Stockholm samt i Visby, och har nu gått ut med att de tänker öppna ett 20-tal restauranger i Sverige. En riktigt storslagen satsning!
  • Jett’z Burger (3/5) som har en kiosk vid Sockenplan i Stockholm har precis öppnat sin första riktiga restaurang, i Nackaområdet (Björknäs). Adressen är Korsbergavägen 1.
  • Vigårda (2/5) finns ju i Göteborg och Stockholm (efter att ha stängt i Malmö förra året). Nu har de tagit steget it i landet igen och har öppnat i Västerås.

Och här på Burgerdudes har vi presenterat datumen för Stockholm Burger Fest 2019 – 24-26 maj (fredag till söndag). Vi kommer snart att avslöja de inbjudna restaurangerna för i år, så håll koll på vårt Facebook-evenemang för de senaste uppdateringarna!

Andra nyheter här på sajten är att vi har skapat en topplista för Västerås, samt att vi har uppdaterat vår recension av Gasoline Grill (5/5) i Köpenhamn. Sedan vårat senaste nyhetsinlägg har vi även publicerat recensioner från Burger Bistron, Heaven Street Food, och Tudor Arms i Stockholm, samt B, de Burger, Burgers, Famous Burger och Hagar i Rio de Janeiro.

Om du tycker att vi har missat någon viktig nyhet eller har något spännande att berätta så får du väldigt gärna höra av dig till oss!

Topplistor

Sociala medier