Nyheter inom burgarvärlden [April 2019]

Snacka om vårkänslor!

23 april 2019
Nyheter inom burgarvärlden [April 2019]

April bjöd på massor av burgarnyheter, och vi har såklart listat dem alla. Här kommer allt det senaste sedan inlägget förra månadenHär kan du läsa alla tidigare inlägg inom samma ämne.

  • 8ft Burger har nu öppnat för säsongen i Stockholm, med rosa containrar på tre platser än så länge i Stockholm. De står under helgerna på Hornstulls Marknad samt vardagar på Kista Streetfood Park och uppe på Hötorgsterassen.
  • Bastard Burgers (5/5) vilar inte en sekund. Denna månad meddelade de att de kommer att öppna två nya restauaranger – en på Arlanda Terminal 4 (redan i början av maj) samt en i Gallerian/Brunkebergstorg i Stockholm i juni, med en stor uteservering. De har tidigare meddelat att de snart öppnar i Eskilstuna (hösten 2019), Falun (juni 2019), Göteborg/Mölndal (januari 2020) och Stockholm (Solna Centrum – sommaren 2019, Åkersberga – sommaren 2019 och Södermalm – oktober 2019). Bastard Burgers finns redan i Boden, Gävle, Karlstad, Kungälv, Luleå, Norrköping, Piteå, Skellefteå, Stockholm X 3, Sundsvall, Umeå, Uppsala X 2, Varberg, Örebro och Östersund. Phew, det blir ju 26 ställen totalt.
  • BC Burgers (4/5) har öppnat en ny restaurang i Täby Centrum under namnet Stekt Burger & Stuff. Förvänta er en recension här på sajten så fort de har blivit lite mer varma i kläderna.
  • Brödernas (3/5) i Stockholm och Visby fortsätter att presentera sin storskaliga expansion. De öppnar väldigt snart på Tjärhovsplan 33 på Södermalm i Stockholm, och de kommer även att öppna en femte restaurang på Scheelegatan (Kungsholmen) i Stockholm.
  • Hamburgeriet (4/5) har nu öppnat sin andra restaurang i Västerås – i Kopparlunden (Varmvalsvägen 17). Kul att en av Västerås pärlor har expanderat!
  • Poké Burger (3/5) har två restauranger och en båt (som öppnar för säsongen i övermorgon) i Stockholm. Och imorgon öppnar de en ny restaurang i Norrtälje, på Posthusgatan 5. Vi önskar dem lycka till med expansionen!
  • Prime Burger (3/5) öppnar snart sin femte restaurang i Stockholm. Denna gång ger de sig utanför tullarna och öppnar i Gullmarsplan – redan i maj!

Och här på Burgerdudes laddar vi inför Stockholm Burger Fest 2019 som startar om nästan exakt en månad (24-26 maj – fredag till söndag) på Smålandstorget i Stockholm. Kom och ät burgare i världsklass från Gasoline Grill (5/5) [KÖPENHAMN], Bleecker (5/5) [LONDON], Brisket & Friends [STOCKHOLM] och Burgerdudes X Barrels (5/5) [STOCKHOLM]. Håll koll på vårt Facebook-evenemang för de senaste uppdateringarna!

Sedan vårat senaste nyhetsinlägg har vi recenserat Bianchi Café & Cycles, Burgers, Shakes & Stuff, Brutal Burgers och Rockin Burgers i Stockholm, Meating Homemade Burgers och Bullguer i Brasilien, Hopdoddy i USA och Cruz Burgers i Japan. Totalt har vi publicerat 361 restauranger från 54 länder.

Om du tycker att vi har missat någon viktig nyhet eller har något spännande att berätta så får du väldigt gärna höra av dig till oss!

Topplistor

Sociala medier