Nyheter inom burgarvärlden [November 2021]

Vilken rekordmånad!

02 december 2021
Nyheter inom burgarvärlden [November 2021]

Wow, vilken pangmånad vi har haft. I början av november fyllde vi sju år, och då släppte vi ju givetvis vår uppdaterade topplista Sveriges 100 Bästa Burgare 2022! Det har verkligen hänt mycket i burgarsverige i år, och vi ser fram emot att se vad som händer härnäst! Vi har dessutom släppt flera avsnitt på vår YouTube-kanal, fortsatt att publicera två till tre recensioner i veckan här på Burgerdudes.se (och har lämnat 500 recensioner bakom oss och siktar mot nästa milstolpe)! Här är allt annat som skett inom burgarvärlden sedan vårt senaste inlägg för oktober (och här kan du läsa alla tidigare inlägg inom samma ämne).

Sedan vårt senaste nyhetsinlägg har vi som sagt släppt vår senaste topplista för Sverige: Sveriges 100 Bästa Burgare 2022. Och så har vi recenserat åtta restauranger från nio städer! Vi har testat Cocks & Cows (uppdaterad), Lazy Dog, Pop’s Diner Box i Köpenhamn, Spikat i Göteborg samt Bedy’s, Bricks Burgers & Steaks, Marie Laveau (uppdaterad) och Tilt i Stockholm.

Om du tycker att vi har missat någon viktig nyhet eller har något spännande att berätta så får du väldigt gärna höra av dig till oss!

Topplistor

Sociala medier