Nyheter inom burgarvärlden [September 2021]

Nya Flippin' Burgers och branschens bästa framförhållning

30 september 2021
Nyheter inom burgarvärlden [September 2021]

Hösten är här och nu går det undan, ska ni veta. Vi har ju börjat släppa videos på YouTube, gått upp till tre recensioner i veckan på Burgerdudes.se inför vår uppdaterade topplista ”Sveriges 100 bästa burgare 2022” som släpps i november, och det finns ju inte precis ont om nya burgarställen att testa. Snart når vi 500 publicerade recensioner! Här är allt som skett inom burgarvärlden sedan vårt senaste inlägg för augusti (och här kan du läsa alla tidigare inlägg inom samma ämne).

Sedan vårt senaste nyhetsinlägg har recenerat hela 13 nya restauranger från nio städer! Vi har testat Homeburger, Fatty’s Burger, Cali Burger Joint, Hungry Dane (även Malmö) och Dandelion Burger i Köpenhamn, Gideonbergsgrillen i Västerås, Werners Bistro och Master Burger i Göteborg, Bryggans Grill i Onsala, Destination Gotland i Visby, Kalmar och Nynäshamn, Boo Burgers & Barbecue i Stockholm samt Grab & Go Burger i Visby.

Om du tycker att vi har missat någon viktig nyhet eller har något spännande att berätta så får du väldigt gärna höra av dig till oss!

Topplistor

Sociala medier