Nyheter inom burgarvärlden [December 2021]

Ett värdigt avslut för 2021

12 januari 2022
Nyheter inom burgarvärlden [December 2021]

Nu är 2022 här på riktigt, efter en hel drös med ledighet (därav det något sena nyhetsinlägget). Men tro inte att vi har legat på latsidan för det, för det här ser ut att bli ett fenomenalt år! Den stora nyheten vi har är att vår hamburgerfestival Stockholm Burger Fest 2022 går av stapeln den 25-29 maj 2022! Fyra dagars burgarfrosseri med andra ord! Vi berättar mer snart, vi lovar! Det har dessutom hänt en hel del i burgarsverige under december. Här är allt som skett inom burgarvärlden sedan vårt senaste inlägg för november (och här kan du läsa alla tidigare inlägg inom samma ämne).

Sedan vårt senaste nyhetsinlägg har vi recenserat elva restauranger från fyra städer! Vi har testat LA Burgers i Landskrona, Burger Now i Berlin, Diné Burger (uppdaterad) i Göteborg samt Hotel Diplomat, John Scott’s, Lily’s Burger (uppdaterad), Kappa Bar, Mahi Buns & Rolls, Prime Burger (uppdaterad), Retro Diner och Sovel Kött & Grill (uppdaterad) i Stockholm.

Om du tycker att vi har missat någon viktig nyhet eller har något spännande att berätta så får du väldigt gärna höra av dig till oss!

Topplistor

Sociala medier