Nyheter inom burgarvärlden [Februari 2022]

Burgarscenen i Sverige fortsätter att växa

08 mars 2022
Nyheter inom burgarvärlden [Februari 2022]

Restriktionerna för restaurangerna är äntligen borta och Sveriges välmående burgarscen fortsätter att växa sig större. Här är allt som skett inom burgarvärlden sedan vårt senaste inlägg för januari (och här kan du läsa alla tidigare inlägg inom samma ämne).

Sedan vårt senaste nyhetsinlägg har vi recenserat nio restauranger från tre städer! Vi har testat Lasse på Heden (uppdaterad) och Firehouse Kitchen i GöteborgAllégrillen i Karlstad samt Mums Burgers, Burgeria, Grillöversten, Restaurang Milles (uppdaterad), Flippin’ Burgers (uppdaterad) och Snack Bar (uppdaterad) i Stockholm.

Vi har dessutom släppt två nya videor på vår YouTube-kanal: Vi käkar hela menyn på BAP och Miniresa till Göteborg och Sveriges bästa pizza.

Inte nog med det, vi har även annonserat Gasoline Grill som den första internationella gästen till Stockholm Burger Fest 2022 som går av stapeln 26-29 maj i Stockholm.

Om du tycker att vi har missat någon viktig nyhet eller har något spännande att berätta så får du väldigt gärna höra av dig till oss!

Topplistor

Sociala medier